Sunday, 22 January 2012

Ekin Rindu kakak :'(

Assalamualaikum ..hmmm , lamanye ekin tak update blog . Rindu pulak nak entry kat sini :)
Mgkin kat sini ekin bole luahkan ape yg terpendam hihi. 
Story ni , ekin ingat sampai bila2 , ini lha luahan kecil dari ekin :)
ekin kenal dgn seorang kakak yg begitu baik :)
namanye 
Nur Emylia Zulaikha Balqis :)
cantik namanye seperti orgnye tw :) 
tapi ......... 
Event kakak angkat , da angap kakak kandung tw :)
Sebenarnye , Kakak ekin baru je meninggal dunia pada tarikh 06/01/2012 .
Kakak meninggal di sebabkan accident dan mengalami
penderahan otak yg teruk. 
Ya Allah , ekin mengucap panjang dpt berita kakak accident..
Yg bg th adk angkat kakak jugak ..
Buat Pengetahuan , event kakak da tinggalkan ekin n sya
kami tetap sayangkn kakak sangat2 tanpa nota hujungnya :)
kami selalu doakan kakak bahagia d sana , 
kakak tunggu ekin ye :)
kakak , event ekin tak tersampaian jumpa kakak .
tapi muka kakak sentiase d ingatan ekin :)
muka kakak sweet sangat2 , geram tw ..
Sebelum kakak accident , kakak cari ekin kan petang tuh ..
hmm ekin nak mnx maap , 
sbb buat kakak tertunggu2 , ekin rase sangat2 terkilan :(
Ekin tak bole time sumenye , bila ingat kakak je
ekin nangs , selalunye kakak ade je temankan ekin
kakak nasihat ekin , pujuk ekin , ceria kan ekin
tapi sekarang mana kakak ????
ekin pulak yg cari kakak .. knp kakak ??
hidup ekin sunyi sgt2 , 
ekin tak sangup , iya mmg ekin nampk gembira n tersenyum !!
tapi hati ekin ni menangs kat dalam , ekin tanggung sorg2
sbb ekin tak nak sume org rase ape yg ekin rase ..
bia ekin je yg rase sakit , tapi ...
ekin tak nak org lain rase :(
kakak , ekin ingat kata2 kakak
"Kalau kita tak mampu nak luakan perasaan pada orang lain , Luahkan lah pada air mata utk melepaskan perasaan kita"
ekin sentiase ingat kata2 kakak ..
Kakak , ape2 pun .. kakak kat sane jgn risau k . Sya bole jage ekin .. 
Ekin kan adk kakak jugak :)
if sya nakal , ekin mara dye .. hihihi
Kakak adelah kakak yg paling ekin sayang sangat2 .. muahh :*
i miss u my sis and i love u forever ..
sentiase menyayanyi kakak selama2nya :)

AL-FATIHAH
Semoga rohnye di cucuri rahmat :) 
amin ..

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget

close