Friday, 18 November 2011

MY STORY :'(

Salam , korg.. aku rase ak da lama tak update blog .. tetapi utk hari ini ...
pada pukul 01.30am pada tarikh 19.11.2011
ada patutnye ak nak luahkan kat sini .. sebab ak da tak boleh
tanggung lg ape yg ak pendamkannye ...
ape yang ak nak story kan ni .. wt kan ak sedih sangat2..
this is my story, im not copy and paste..my original story....!!
sory guys, mybe bi ak x pndai sgt ...huru hara skit..!
korg tengok kan ak letak kan gambar atas,
di tepi pantai.. oke yg ni ak saje tangkap ...
bile ak tgk gmbar ini , hati ak sayu sangat2.. seoalah2 ,
ade sesuatu akan terjadi ..
ak da putus bercinta , kiranye.. x lama x baru lha ...mgkn , tak ade jdoh kan..
tapi tak ape, mgkn lps ini ...dye dpt gurl perfect dari ak..
ak doakan kebahagian die selama2nya.. amin!
guys .. walaupun ak dengan die tak lama ..
tetapi ak hormat die .. walaupun , ak ni jenis pns baran n saje2 buat merajok..
tp dye penyabar .. ak respect kau k..
psl permandangan kt tepi pantai tuh , ak ingat kata2 kau ...
kau selalu mengadu kat ak , bile kau balik PD n balik kerja je.. terus kau
lepak kat tepi pantai kan ???
yes , memang ak ingat .. kau bagi th ..  kau tgk permandangan laut..
sambil kau memikirkan nasib family n penyakit kau kan ??
bile ak dengar n bace text kau , hati ak terkilan ..
sebab tuhan bg dugaan kau hebat , berbanding diri ak ni ..
Aku yakin kan diri kau , supaya kau lebih semangat ..
ak tahu kau mesti boleh dlm ape2 jua keadaan sekalipun kan ??
psl ayah kau tuh , tak usah lha kau bimbang k ..
sejahat2 ayah kau .. die tetap ayah kau ..
pls tlong jgn kau darhaka kt die k ??
ak selalu bg nasihat mcm tuh dulu , harap kau ingat lg k ??
pasal penyakit kau tuh . urmm
ak memang da tahu , kau sakit ..ak boleh rase kesakitan kau tuh..
sebab da byk kali kau mengadu kan yg kau betol2 sakit ..
oh tuhan , sampai  sekali gus kau bg dugaan kt die..!!!
ape yg ak nak ingat kan kt kau , bertapa besar dugaan yg ia bg ..
kuat kan lha semangat kau ??
kerana setiap dugaan , mesti ade berkat ...
dari luaran kau gembira , tapi dalama kau sakit kan ..??
bersabar lha ...
baru2 ni .. 1 berita buruk kau bg th ak ..
pg tuh kau jumpa doctor kan ??
then kau bagi th .. yg kau akan kena operate ..
sebab penyakit lelah kau yg da bertambah terok ..
kau asik demam n kena idung berdarah...
mesti kau sakit ??
serba salah ak d buatnye...
sebab ak tak jage kau ... mgkin ak ade
buat kan kau sakit kan ?? betol tak ????
oke x ape mgkin .. betol kenyataan ak betol..!!!
yg ak harap kau jage lha diri kau baek2 ..??
1 satu lg msg kau hantar kan kat ak ..
kau cakap yg ak ni Sahabat kau dunia dan akhirat ..
kau cakap lg yg ak ni baek dgn kau  n last kali kau cakap kau hormat ak selama
kau masih hidup ...
lepas ak baca text kau ... air mata ak bergelinangan weyh ..
ak rase tibe2 perasaan ak tibe bercampur aduk ..
perasaan serba slh , simpati , terkilan ,terharu sume ade 
perasaan yg datang time tuh ...
maap kan ak wey , sebab ak tak jage kau time sakit ..
ak tak nak d sebab kn ak .. kau asik memikirkan ak je ..
tak nak penyakit kau bertambah terok ...
i hope u forgive me oke ??
ak tahu kau susah nk memaapkan ak .. ??
besarnye dosa ak kat kau ... !!!
urmmmm ,,, ok baru lha ak phm ... dunia ni sume tak adil kan wey ??
ape yg ak harap , ak nak kau sembuh .. ak tak nak kau sedih dlm sume perkara ...
ak tahu kau kuat .. kau harus kuat oke ??!! dont give up ..!! 
ak tahu kau tgh menangis .. kau lemah
tp kau seolah2 kau tak nmpk kau lemah kan ??
ak respect kau sgt2 ..
oke lha guys ... ak da x sanggup nak text lg .. sedih sgt2 ..
bia lha ak angp story ak ni sebagai pangajaran buat diri ak ...
sebab lps ni ak nk hargai org yg sekeliling ak sume ...
kau kawan ak yg kenal n terbaek utk ak selama ni ..
ak harap kau tak kan lupe kan ak .. n ak tak lupe kan kau oke ??
im promise ..??? kite adalah kawan sampai dunia dan akhirat kan ??
thanks sbb bg ak peluang berkawan dgn kau k ???


sekali lagi ak nak mohon maap , 
segala tingkah laku ak kat kau , halal kan makan n minum ak ??
dan satu yg ak nak tolong lha .. jgn cakap psl mati .. kau tak ade hak nak sebut psl tuh !!
harap kau paham lha !!
 sampai d sini je lha ak story .. rase terkilan dll msih ade dlm diri ak ni ...


TERIMA KASIH ATAS KEBAIKAN KAU TERHADAP AKU , 
TERIMA KASIH SEGALA2NYE .. 


ASSALAMMUALAIKUM ....

No comments:

Post a Comment


ShoutMix chat widget

close